Резултати от I кръг на състезанието „Стани стипендиант на ЧЕЗ“

На 21 декември 2016г. станаха известни резултатите от I кръг на състезанието „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ в направление „Електроенергетика“.

И те са впечатляващи!

86% от явилите се ученици от 12 клас на ПГМЕ – гр.Пирдоп са издържали успешно теста. Това нямаше да бъде възможно без високия професионализъм на преподавателите по теория и практика на специалността инж.Недка Вълчева и инж.Петя Даракова.

За съжаление регламента на състезанието е такъв, че във ІІ кръг продължават само двама представители на училище. А двамата ученици с най-висок резултат от І кръг са Тодор Миндилов, който в момента изучава специалност „Автоматизация на непрекъснати производства“ и Доброслав Харалампиев – специалност „Електрообзавеждане на производството“. Те получават нашите пожелания за успех и на регионално ниво.

Всички ученици, участвали в първия кръг на състезанието „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ показаха не само знанията си, но проявиха и ценни качества като отговорност, съобразителност и способност да вземат правилни решения за кратко време и да се справят с непредвидени и проблемни ситуации. В действителност всички ученици се справиха с теста за много по-кратко време от регламентираното, при това успешно.

Браво, момчета!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*