ПГМЕ в конкурса за писмена творба на „Елаците-Мед“ АД

Приключи конкурсът за рисунка или писмена творба на тема „140 ГОДИНИ СВОБОДА. Героите и събитията от моя роден край“.

Това е една прекрасна инициатива на „Елаците-Мед“ АД, в която намериха изява за своето вдъхновение и ученици от ПГМЕ. Всички те се представиха достойно, а най-добрите според журито получиха предметни награди – таблет, раници, часовници и топка. Ето го и класирането:

I място – Христомир Раев от VІІІа клас с есето „Героите и събитията от моя роден край“

II място – Сейрийе Байрямова от VІІІб клас с есето „Героите и събитията от моя роден край“ и Алекс Томов от ХІа клас с мултимедийната презентация „Тодор Душанцалията“

ІІІ място – Николета Миндилова от VІІІб клас с есето „Героите и събитията от моя роден край“

Грамоти за участие получиха Стефан Стефанов от VІІІа клас със стихотворението „Жива памет“, Елина Лозанова от VІІІб клас есето „Героите и събитията от моя роден край“ и Ана-Мария Шушулова от ІХа клас със стихотворението „Спомен за свободата“.

Благодарим на „Елаците-Мед“ АД за предоставената възможност за творческа изява на учениците, чудесните награди и безупречните ни партньорски отношения във всяко съвместно начинание, а на участниците в този конкурс пожелаваме да бъдат все така вдъхновени и борбени и да покоряват нови хоризонти в областта на науката и културата.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*